De nieuwe haven 21, Hardenberg
0523 - 270307

Wasprogramma’s

Textiel wasstraat met soft-touch borstels

Afhankelijk van uw wasprogramma ondergaat uw auto een uitgebreide behandeling om het beste resultaat te verkrijgen. U hoeft zelf niets te doen en kunt rustig in uw auto blijven zitten. Wanneer u niet in de auto wilt blijven zitten is het mogelijk om uit te stappen.

Uw auto wordt automatisch getransporteerd door de wasstraat richting de uitgang waar u uw auto weer in ontvangst neemt.

Door de toepassing van Textiel borstels wassen wij uw personenauto, bestelauto of bus (met een maximale hoogte van 2.20 mtr) glanzend schoon en krasvrij! Onze wasstraten kunnen door onze gebruikte technieken niet vergeleken worden met zogeheten 'Roll-over Borstel machines

Onze wasprogramma's
Programma: Polish € 15.00

Meest uitgebreide programma.

Programma: Compleet € 13.00

De auto wordt van boven en onderen gewassen. Voorwassen met shampoo, hoge druk en handwas door één van onze medewerkers. Daarna wordt uw auto machinaal gereinigd met onze krasvrije doeken. De onderkant wordt gereinigd met hoge druk en shampoo. Tot slot een beschermende wax en wordt de auto gedroogd.

Geadviseerd door BOVAG om in de winter regelmatig te herhalen zodat pekel uw bodem niet aantast.

Programma: Normaal € 11,00

Programma met wax. Voorwassen met shampoo, hoge druk en handwas door één van onze medewerkers. Daarna wordt uw auto machinaal gereinigd met onze krasvrije doeken. Tot slot een beschermende wax en wordt de auto gedroogd.

Programma: Basis € 9.00

Programma die de auto reinigt en droogt. Voorwassen met shampoo, hoge druk en handwas door één van onze medewerkers. Daarna gaat de auto de machine in en wordt deze nogmaals gereinigd met onze krasvrije doeken. Tot slot een drooghulpmiddel op en wordt de auto gedroogd.

TIP
Velgen reinigen € 3.00GlansProtector® € 4.00

Uw auto kan voortaan worden behandeld met GlansProtector® Gold, een duurzame lakverzegeling, die de lak en kunststof delen van uw auto duurzaam beschermd.

GlansProtector® werkt als volgt:

  1. Materiaal met vuilaanslag
  2. Materiaal spoelen met water om vuil los te weken
  3. Materiaal met GlansProtector® mengsel in soppen
  4. Glansprotector® lost het vuil op en  de polymeer moleculen   hechten zich als 1 stabiele film aan de ondergrond
  5. Restanten van het sop en waswater wegspoelen met ruim water
  6. Een duurzame spiegelgladde coating beschermt nu het materiaal

Interieur reinigen

Heeft u vlekken in uw bekleding? Kauwgom op uw stoel? Kom gerust langs want wij hebben de oplossing. Of heeft u lederen bekleding? Geen probleem! Voor het reinigen van leder hebben wij een speciale soft leder reiniger en wij zetten het leer daarna voor u in de leerwax. Klik hier voor al onze carcleaning behandelingen.

Heeft u vragen?
Neem contact op met de dames van Gruppen.