De nieuwe haven 21, Hardenberg
0523 - 270307

Carcleaning

In ons poetscentra kunt u uw auto op diverse manieren laten behandelen.

Zo kunt u kiezen om uw auto showroom klaar te laten maken, de totale poetsbeurt. U kunt er ook voor kiezen alleen de binnenzijde en of buitenzijde te laten behandelen. Voor uw nieuwe auto of gebruikte auto die weer een goede bescherming nodig heeft kiest u voor een wax behandeling. Bekijk al onze speciale 'VIP' behandelingen in de tabel hieronder:


Showroom klaar maken

Het geheel reconditioneren van de auto. Oftewel; een 'schoonheids APK', zowel van buiten als van binnen is mogelijk. Uw auto wordt gewassen, gepolijst en in de wax gezet. Het interieur wordt perfect gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Wanneer er rookaanslag aanwezig is in de auto hebben wij professionele middelen om uw auto weer heerlijk fris te laten ruiken. Ook wordt desgewenst het complete motorcompartiment ontvet en behandeld met ons glans- & beschermmiddel.

Het eindresultaat is een auto, die oogt als nooit tevoren. Een sieraad op de weg. Wanneer u van plan bent uw heilige koe te verkopen, denkt u dan ook eens aan een poetsbeurt bij Autowascentrum Gruppen, uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat de inruilwaarde van een gepoetste auto gemiddeld € 500,- stijgt.

In onze poetscentra kunnen zowel nieuwe als gebruikte auto's gepoetst worden. Er zijn verschillende manieren mogelijk. Het is mogelijk om de auto alleen in de wax te zetten, maar ook om de auto te laten polijsten. Bij het polijsten worden alle kleine krasjes uit de lak verwijderd en keert de oorspronkelijke kleur van de auto weer terug.

Al met al 'Lage kosten, hoog rendement'


Polijsten van uw auto

De autolak wordt vakkundig onder handen genomen doormiddel van machinaal polijsten van uw auto. In dit proces worden alle carrosseriedelen in verschillende fases gepolijst met hoogwaardige polijstproducten. Door dit polijstproces worden krassen die niet door de lak heen zijn voor 90% verwijderd en wordt de glans van de autolak maximaal hersteld. De lak wordt na dit polijstproces afgewerkt met een hoogwaardig poetsmiddel, waardoor de lak maximaal beschermd is tegen de weersinvloeden van buitenaf. Als laatste worden de ramen aan de binnen en buitenzijde gereinigd .

Tevens werken wij met een speciale klei waarmee vervuiling op de lak zoals verfspatten en of overspray van de lak te verwijderen is. Behalve verfspatten of overspray haalt het ook teerspatten, boomhars, ingevreten metaaldeeltjes (industrieel of remstof) uit de lak.


Uw auto in de wax

Bij een polijstbehandeling wordt uw auto standaard in de wax gezet.
U kunt er ook voor kiezen om zonder polijsten uw auto in de wax te laten zetten. Ook als u een nieuwe auto heeft is het aan te raden om elk jaar uw auto in de wax te laten zetten. Dit beschermt de lak tegen weersinvloeden van buiten af (zure regen, UV-straling etc.) en geeft uw auto een mooie diepe glans, u zult ook zien dat de lak moeiteloos te reinigen is omdat door de wax het vuil zich minder snel hecht.


Ozon behandeling

Laat onaangename geuren verdwijnen en uw auto weer als nieuw ruiken!
Na verloop van tijd kunnen in auto’s nare geuren ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan Nicotine lucht. Ook huisdieren kunnen voor sommige nare geuren achter laten. Wij beschikken over een methode om onaangename geuren te laten verdwijnen en uw auto als nieuw te laten ruiken.

Alvorens het ozon apparaat in de auto geplaatst wordt is het interieur reeds hoogwaardig gereinigd. Dashboard, automatten & ramen worden gereinigd en het interieur gezogen.

Werkwijze:
Doordat UV-C-licht reageert met zuurstof uit de omgeving, ontstaat Ozon. De ozon reageert direct op de vervuiling en micro-organismen in de omgeving, die hierdoor oxideren. Een kleine hoeveelheid rest-Ozon breekt eventuele vetafzetting over een langere periode af, waardoor geuren worden vernietigd.


Interieur reinigen

Heeft u vlekken in uw bekleding? Kauwgom op uw stoel? Kom gerust langs, want wij hebben de oplossing.

Heeft u lederen bekleding? Geen probleem! Voor het reinigen van leder hebben wij een speciale soft leder reiniger en wij zetten het leer daarna voor u in de leerwax.

Heeft u vragen?
 • Bodem reinigen

  Grondige reiniging van...

 • Autowassen

  Veilig autowassen door...

 • Autopoetsen

  Machinaal poetsen wordt...

 • Lakverzegeling

  GlansProtector Gold...

Uw voordelen

 • Voertuigen tot 2.20 meter hoog kunnen bij ons terecht

  Uw Dodge bus of grote pickup of terreinwagen kan bij ons met gemak door de wasstraat...

 • Hoogwaardige lakverzegeling voor betere bescherming

  GlansProtector Gold lakverzegeling voor betere bescherming van de lak van uw auto...

 • 24 uur per dag 7 dagen per week zelf uw auto wassen

  In onze wasboxen kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week zelf uw auto wassen....